100€ Bonus Εγγραφής

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Στην Αθηνα ο Παναθηναικος-


Στα πάτρια εδάφη βρίσκεται από τις 18:20 της Τρίτης (27/7) η αποστολή του Παναθηναϊκού, έχοντας ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας που πραγματοποιήθηκε στο Κίτσμπουχελ της Αυστρίας.
"Κάναμε καλή δουλειά όλες αυτές τις ημέρες. Δώσαμε μία σειρά φιλικών για να δούμε που βρισκόμαστε, αλλά δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα ακόμα λόγω της κούρασης. Τώρα θα δούμε τι δουλειά έχουμε κάνει, που έχουμε μπροστά μας τέσσερα φιλικά με δυνατούς αντιπάλους", ήταν τα λόγια του Στέργου Μαρίνου κατά την άφιξη των "πρασίνων".
Ο Γκάμπριελ, από την πλευρά του, σχολιάζοντας την πορεία της προετοιμασίας, δήλωσε: "Δουλέψαμε πολύ όλο αυτό το διάστημα για να βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση. Κάναμε πολύ καλή δουλειά. Μάλιστα στο πρώτο φιλικό με τη Βόλφσμπουργκ παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και νικήσαμε. Τώρα επιστρέψαμε στη βάση μας κι έχουμε δύο μέρες ξεκούρασης. Ελπίζω αυτή η χρονιά να είναι η χρονιά μου, να μην υπάρχουν οι ατυχίες που υπήρχαν πέρυσι κι όλα να πάνε καλά".
Οσο για τα δύο δυνατά φιλικά με Μίλαν και Ιντερ που έπονται στο πρόγραμμα του "τριφυλλιού", υπογράμμισε: "Θα είναι πολύ δύσκολα παιχνίδια. Μπορεί να νικήσουμε, μπορεί και να χάσουμε. Αυτό που μετράει είναι να γίνεται καλή δουλειά. Είναι προετοιμασία έτσι κι αλλιώς. Δεν μετράει το αποτέλεσμα. Πρέπει να διασκεδάσουμε αυτά τα δύο παιχνίδια και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για την έναρξη της σεζόν".
Τέλος, ο Αλέξανδρος Τζόρβας ήταν ολιγόγολος: "Ολα θα πάνε καλά. Έχουμε χρόνο κι αρκετή δουλειά μπροστά μας. Θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει".
 
https://www.moneybookers.com/app/?rid=8852567