100€ Bonus Εγγραφής

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Παναθηναικος-






Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Νικήτα Κακλαμάνη, είχε στο Δημαρχιακό Μέγαρο την Τρίτη ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού και πρόεδρος της ΓΗΠΕΛ, Γιάννης Βαρδινογιάννης. Παρών ήταν και ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΠΑΕ για το γήπεδο, Βαγγέλης Σαμαράς.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Βαρδινογιάννης επανέλαβε στον Δήμαρχο τα πάγια αιτήματα του Παναθηναϊκού για το έργο του νέου γηπέδου και συγκεκριμένα:
- Κατεδάφιση του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Βοτανικό.
- Να συμπεριληφθεί στο νόμο η δέσμευση της πολιτείας για ολοκλήρωση των έργων υποδομής μέχρι την έναρξη λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων.
- Να συμπεριληφθεί στο νόμο η απλή επικαιροποίηση της υπάρχουσας νόμιμης και σε ισχύ οικοδομικής άδειας του γηπέδου.
Βασικό σημείο της συνάντησης ήταν η απαίτηση των "πρασίνων" να υπάρχει έγγραφη δέσμευση των εμπλεκόμενων μερών για τις νέες δεσμεύσεις και υποχρεώσεις που προκύπτουν μετά τις προτεινόμενες ρυθμίσεις από πλευράς ΥΠΕΚΑ.
Με άλλα λόγια, οι προτεινόμενες ρυθμίσεις αλλάζουν τα δεδομένα στις συμβάσεις που είναι σε ισχύ μέχρι σήμερα σχετικά με το έργο και για τον λόγο αυτό ο Παναθηναϊκός για να είναι κατοχυρωμένος και μελλοντικά και να μην υπάρξουν εκπλήξεις μετά την ψήφιση του νόμου, ζητάει συγκεκριμένα πράγματα από τους εμπλεκόμενους φορείς με στόχο την πλήρη εξασφάλιση τόσο της ΠΑΕ όσο και του Ερασιτέχνη σχετικά με την Διπλή Ανάπλαση.
Συγκεκριμένα, οι "πράσινοι" ζητάνε:
- Παραχώρηση από τον ιδιοκτήτη του ΟΤ45α (Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική) 1800 θέσεις πάρκινγκ, από το σύνολο αυτών που θα κατασκευαστούν, για αποκλειστική χρήση του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού τις ημέρες και ώρες των αγώνων
- Παραχώρηση 3.000τμ. εμπορικού χώρου από τον ιδιοκτήτη του ΟΤ45α για αποκλειστική χρήση και εκμετάλλευση του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού
- Ανάληψη υποχρέωσης κατασκευής 7.500τμ. για τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Ομιλο μετά των υπογείων θέσεων στάθμευσης και της υπαίθριας πισίνας
Το αίτημα αυτό του Παναθηναϊκού είναι φυσιολογικό αφού για τα παραπάνω υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία μεταξύ Δήμου Αθηναίων και Βωβού και ο Παναθηναϊκός απλά επιθυμεί αυτή να αποτυπωθεί και γραπτά ώστε να είναι κατοχυρωμένος και να μην βρεθεί προ νέων απροόπτων. Κάτι ανάλογο άλλωστε είχε συμβεί και πριν από την ψήφιση του προηγούμενου Νόμου της Διπλής Ανάπλασης.




Μεταγραφικα νεα....


Ένας πτυχιούχος μαθηματικός που βγάζει το ψωμί του ως επαγγελματίας κεντρικός αμυντικός, στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Οι γνωστές και οι άγνωστες πτυχές της ζωής του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Παναθηναϊκού (vids+pics).

Ο άνθρωπος Μπουμσόνγκ Γεννήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου του 1979 στην πόλη Ντουάλα του Καμερούν, προερχόμενος από αθλητική οικογένεια αφού τόσο ο πατέρας του, Ισαάκ Σομκόνγκ, όσο και η μητέρα του Μαρί Ζιν Μπουμσόνγκ ήταν αθλητές του βόλεϊ και μάλιστα διεθνείς με τις εθνικές ομάδες (ανδρών και γυναικών αντίστοιχα) του Καμερούν. Ο αδερφός του Γιανίκ (έχει 5 αδέρφια), είναι επίσης επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και αγωνίζεται στην Καρακάλ της Ρουμανίας. Εξάλλου, ο Ν' Γκονγκ της Λίβερπουλ είναι ξάδερφός του.Σε ηλικία 15 ετών μετακόμισε με την οικογένειά του στη Γαλλία. Εκεί εκτός από το ποδόσφαιρο, τελειώνοντας το σχολείο, επέλεξε να σπουδάσει και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Χάβρης με πτυχίο μαθηματικού. Παράλληλα μάλιστα με τις προπονήσεις δούλευε σε εργοστάσιο για να βγάζει τα προς το ζην, ενώ παρακολουθούσε ανελλιπώς και τα μαθήματα της σχολής του.
*Ο Μπουμσόνγκ με τη φανέλα της ΛιόνΟ ίδιος πίστευε ότι η ποδοσφαιρική του καριέρα δεν ήταν δεδομένη και για τον λόγο αυτό δεν εγκατέλειψε τη “γνώση”, όπως συμβαίνει με την πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών. Αντίθετα, ακόμη και όταν το ποδοσφαιρικό του μέλλον προδιαγραφόταν λαμπρό, ο ίδιος έφευγε από το καμπ της εθνικής ελπίδων της Γαλλίας για να δώσει εξετάσεις στη Χάβρη. Το 2007 ίδρυσε μαζί με τον Ροζέ Μιλά τον οργανισμό ADNA, που σκοπό έχει να βελτιώσει τις συνθήκες ζωής των φτωχών στην επαρχία Λιτοράλ του Καμερούν. Παράλληλα μετέχει σε ουκ ολίγους ανθρωπιστικούς οργανισμούς.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο Μπουμσόνγκ έχει πανηγυρίσει στο παρελθόν δύο κούπες με τον Σισέ, όντας συμπαίκτες στην Οσέρ και στην Εθνική Γαλλίας. Πρόκειται για το Κύπελλο Γαλλίας του 2003 (πέτυχαν τα δύο γκολ της νίκης της Οσέρ στον τελικό) και το κύπελλο Συνομοσπονδιών του 2003 παρέα και με τον Γκοβού.Ο 30χρονος αμυντικός, είναι παντρεμένος με τη Ζουλιέτ, με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τον Καμρόν, τον Καρλί, και την Εύα. Ο Μπουμσόνγκ των γηπέδωνΤο νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού ξεκίνησε την καριέρα του (1997) στη Χάβρη πριν μεταπηδήσει στην Οσέρ. Ήταν μάλιστα, ο παίκτης που της χάρισε το Κύπελλο του 2003, όταν σκόραρε στο 89' το 2-1 κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Ζεράρ Ουγιέ τον ήθελε στη Λίβερπουλ, όμως ο Γάλλος προτίμησε τα περισσότερα χρήματα της Ρέιντζερς κι έτσι, βρέθηκε στο σκωτσέζικο πρωτάθλημα. Προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα υπό τις οδηγίες του Άλεξ ΜακΛις με συνέπεια στο μέσο της περιόδου 2004-05 να δαπανήσει 8 εκατομμύρια λίρες η Νιούκασλ του Γκρέιαμ Σούνες για να τον κάνει δικό της. Με τις “καρακάξες”, οι κακές εμφανίσεις του τον έφεραν από τον Όλυμπο στα Τάρταρα. Η κριτική που δέχτηκε από τον Τύπο της Αγγλίας, ήταν ιδιαίτερα σκληρή. Ο ίδιος ξεκαθάρισε κάποια στιγμή με δηλώσεις του, πως ο λόγος της κακής αγωνιστικής κατάστασης ήταν η ασθένεια της κοπέλας του, καθώς και διάφορα άλλα προσωπικά προβλήματα.
* Παρέα με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ
Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ υπήρξε συμπαίκτης για δύο σεζόν (1997-99) στη Χάβρη, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Οι δύο τους αποτέλεσαν σε πολλά παιχνίδια το αμυντικό δίδυμο της γαλλικής ομάδας.Το 2006 μεταγράφηκε στη Γιουβέντους, όταν εκείνη αγωνίστηκε στη δεύτερη κατηγορία και με την φανέλα της "κυρίας" με την πραγματοποίησε 33 εμφανίσεις και σκόραρε δύο γκολ, κατάφερε να αναγεννηθεί. Το 2008 επέστρεψε στη Γαλλία για χάρη της Λιόν. Τότε είχε εξηγήσει πως διάλεξε τον επαναπατρισμό προκειμένου να πείσει τον Ρεϊμόν Ντομενέκ ώστε να τον επιλέξει για το Euro 2008. Συνολικά με τη γαλλική εθνική ομάδα έχει 29 εμφανίσεις, ενώ έχει σκοράρει κι ένα γκολ. Οι τίτλοι του Μπουμσόνγκ2000 Χάβρη Πρωτάθλημα U-19 Γαλλίας2003 Οσέρ Κύπελλο Γαλλίας2003 Γαλλία Κύπελλο Συνομοσπονδιών2005 Ρέιντζερς Πρωτάθλημα Σκωτίας2007 Γιουβέντους Πρωτάθλημα Β' Ιταλίας2008 Λιόν Κύπελλο Γαλλίας2008 Λιόν Πρωτάθλημα Γαλλίας
 
https://www.moneybookers.com/app/?rid=8852567