100€ Bonus Εγγραφής

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

ΑΕΚ-προταση ανανεωσης συμβολαιου στον Σκοκο




Μετά τον Ρέφικ Τζιμπούρ, η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ φέρεται έτοιμη να καταθέσει προσφορά επέκτασης συνεργασίας και στο Νάτσο Σκόκο. Ο Αργεντινός που μέχρι πρότινος έμοιαζε να είναι με το ένα πόδι εκτός ΑΕΚ, όχι απλά παρέμεινε αλλά εμφανίζεται και ευδιάθετος στην προετοιμασία. Ο Σταύρος Αδαμίδης ενημέρωσε τον εκπρόσωπο του πως σύντομα θα διαπραγματευτούν νέο συμβόλαιο. Λέγεται μάλιστα ότι είναι έτοιμος να του προτείνει τις διπλάσιες αποδοχές! Βεβαίως θα υπάρξει και η σχετική ρήτρα αποδέσμευσης, που αναμένεται να είναι αρκετά υψηλή.


Σύνθημα τίτλου του Σταύρου Αδαμίδη από την Αυστραλία. O πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, δήλωσε πως ο στόχος της Ένωσης είναι το ντάμπλ και η καλή πορεία στην Ευρώπη.


Ψηλά βάζει τον πήχη ενόψει της νέας σεζόν ο Σταύρος Αδαμίδης, με δηλώσεις που έκανε στο περιθώριο εκδήλωσης στην Αυστραλία (από την αυστραλιανή κυβέρνηση και την Π.Ο. Αυστραλίας) για τις ομάδες που συμμετέχουν στο φεστιβάλ ποδοσφαίρου του Σίδνεϊ.Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, τόνισε πως οι στόχοι της ΑΕΚ ήταν και παραμένουν υψηλοί, σημειώνοντας πως και φέτος η ομάδα πάει για πρωτάθλημα, κύπελλο και καλή πορεία στην Ευρώπη. "Αναλάβαμε την ΑΕΚ πριν από τέσσερις μήνες σε μια δύσκολη περίοδο, τόσο για την ομάδα μας, όσο και για τη χώρα γενικότερα. Δουλεύουμε καθημερινά για να λύσουμε όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα. Οι στόχοι της ΑΕΚ είναι γνωστοί και είναι πάντα υψηλοί. Το πρωτάθλημα, το κύπελλο και μια καλή πορεία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις", ήταν αρχικά τα λόγια του Σταύρου Αδαμίδη. Αναφερόμενος στη συνέχεια στο τουρνουά της Αυστραλίας που συμμετέχει και η Ένωση, τόνισε: "Είναι τιμή για εμάς να συμμετέχουμε σε ένα υψηλού επιπέδου τουρνουά και είμαι πολύ ικανοποιημένος μέχρι τώρα. Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται χωρίς προβλήματα. Ευχαριστώ τους διοργανωτές που επέλεξαν την ΑΕΚ για αυτό το τουρνουά".
Το "παρών" στην εκδήλωση "καλωσορίσματος" των διοργανωτών, έδωσαν ο πρόεδρος, Σταύρος Αδαμίδης, ο τιμ μάνατζερ, Βασίλης Δημητριάδης, αλλά και οι Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και Παντελής Καφές από πλευράς ποδοσφαιριστών. Στο περιθώριο της εκδήλωσης έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων, με την ελληνική ομάδα να μοιράζει ένα κλαδί ελιάς, κάτι συμβολικά θυμίζει Ελλάδα.
 
https://www.moneybookers.com/app/?rid=8852567