100€ Bonus Εγγραφής

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

ΠΑΟΚ- προκριση στον ΠΑΟΚ...


Ο προπονητής του Εργοτέλη Νίκος Καραγεωργίου , από την Ολλανδία που βρίσκεται για προετοιμασία με την ομάδα του, αναφορικά με την αυριανή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ.

«Χωρίς να είμαι απολύτως μέσα στα πράγματα, αλλά από όσα διαβάζω από μακριά, θεωρώ ότι αν ο ΠΑΟΚ ήταν ο περσινός και τώρα ήταν ο ίδιος θα είχε πάρα πολύ τύχη. Με αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τη δεδομένη χρονική στιγμή τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Υπάρχουν παίκτες με σοβαρά προβλήματα τραυματισμών και πιστεύω ότι για να αντιμετωπίσεις ομάδα όπως ο Άγιαξ πρέπει να είσαι σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, να βρίσκεσαι στο ζενίθ».

Για τον τρόπο που θεωρεί ότι πρέπει να αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ τόνισε: «Ελπίζω από αύριο ο ΠΑΟΚ να πάρει προβάδισμα για την πρόκριση παίζοντας ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που έπαιζε πέρυσι. Μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα ο νέος προπονητής δύσκολα θα αλλάξει πολλά πράγματα, θεωρώ ότι καλύτερα να κινηθεί όπως πέρυσι. Εκτιμώ ότι ο Ίβιτς μπορεί να βοηθήσει κι ας μην είναι στην καλύτερη κατάσταση. Σίγουρα και για τον Άγιαξ είναι πρόβλημα η κατάσταση των ποδοσφαιριστών που έπαιξαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πάντως ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάει την πρόκριση στο δεύτερο παιχνίδι στην Τούμπα, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να μείνει με έντεκα παίκτες στην περιοχή για να δεχτεί γκολ».
 
https://www.moneybookers.com/app/?rid=8852567