100€ Bonus Εγγραφής

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Αγιαξ- Με Ελ-Χαμνταουϊ και Μίντο




Μπορεί πριν από μια εβδομάδα περίπου η έλλειψη ενίσχυσης να έμοιαζε ικανή να στερήσει από τον Άγιαξ τον προπονητή του Μάρτιν Γιολ, μια μόλις ημέρα όμως πριν από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, οι Ολλανδοί ενισχύονται και μάλιστα πολύ σημαντικά. Συγκεκριμένα με δηλώσεις που παραχώρησε πριν από λίγο σε ολλανδική ιστοσελίδα ο προπονητής του Άγιαξ κ. Γιολ επιβεβαίωσε την απόκτηση τόσο του Μαροκινού Μουνίρ Ελ-Χαμνταουϊ από την Αλκμάαρ, όσο και του Αιγύπτιου Μίντο, με τον οποίον έχουν συνεργαστεί στην Τότεναμ στο παρελθόν. Μάλιστα ο Μαροκινός αναμένεται σήμερα να δηλωθεί στη σχετική λίστα της UEFA και αύριο αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στην κορυφή της επίθεσης του «Αίαντα».


Αποστολη....

Ο Μάρτιν Γιολ δήλωσε 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Εκτός της λίστας ο φορ Μουνίρ Ελ Χαμνταουί, η μεταγραφή του οποίου δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη και τυπικά. Η λίστα έχει ως εξής:
Μάρτιν ΣτεκέλενμπουργκΓκρέγκορι Φαν Ντερ ΒιλΤόντι ΑλντερβέιρελντΓιαν ΒερτόνγκενΒουρνόν ΑνίταΕγιόνγκ ΕνόΜιραλέμ ΣουλεϊμανίΚρίστιαν ΈρικσενΣιμ Ντε ΓιονγκΟύρμπι ΕμάνουελσονΚένεθ ΒερμέερΛουίς ΣουάρεςΝτάλεϊ ΜπλιντΡάσμους ΛίντγκρενΝτέμι Ντε ΖέουΧουν Γιουκ ΣουκΟλεγέρΜάρβιν ΖεγκελάαρΖέφρεϊ Σαρπόνγκ


Ο Μάρτιν Γιολ μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση του Άγιαξ με τον ΠΑΟΚ, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων: «Έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Θέλουμε τη νίκη στην έδρα μας, με ένα καλό σκορ, για να τελειώσουμε από τώρα την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλός στην έδρα του και δεν θέλουμε να έχουμε προβλήματα εκεί». Αναλύοντας μάλιστα την τακτική του ΠΑΟΚ είπε: «Ο ΠΑΟΚ με τον προηγούμενο προπονητή του προσπάθησε να παίξει 4-4-2. Τώρα, όμως, άλλαξε ο προπονητής κι αυτό θα παίξει το ρόλο του. Με το νέο προπονητή, περιμένω ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει 4-2-3-1 ή 4-3-2-1, μια παραλλαγή του 4-3-3, όπως έπαιζε την περασμένη σεζόν».
Για τους Σουάρες και Στεκέλεμπουργκ, είπε: «Πράγματι, σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω και τους δύο παίκτες».
Για την περίπτωση του Σουάρες πάντως πρόσθεσε: «Αν γεννήσει η γυναίκα του Σουάρεζ, είναι πιθανό να φύγει για τη Βαρκελώνη και να μην είναι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».
 
https://www.moneybookers.com/app/?rid=8852567