100€ Bonus Εγγραφής

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

Δεν μας βγηκε η πρωινη ζωνη...------->

Globetsport Canbet.com Football

B-E-T-D-A-Q/τo βασικο μου παχνιδι γινεται εδω,σας την προτεινω ανεπιφυλαχτα,μετα την BETFAIR ειναι το δευτερο μεγαλυτερο ανταλλακτηριο στοιχηματων.Εκτος αυτου προσφερει και παρολι με συστηματα, και ολα σε αγκανιοταριστες αποδοσεις.Δοκιμαστε την !!!

Μεγαλο ποσοστο αστοχιας,αλλα το ταμειο για σαββατο εκλεισε θετικα και αναμενει εναν αγωνα ακομα για να μας ανεβασει το κερδος.Βεβαια λιγο ελειψε να περασει η δευτερη δυαδα καθως η MUNICIPAL προηγηθηκε,αλλα ειχε αποβολη παικτη,και ισοφαριστικε.Παντως ειχε μαζεψει πολυ χαρτι αυτος ο 1 σσος.

Μην ξεχνατε τον διαγωνισμο της σελιδας,καθως σημερα ληγει ειναι τελευταια ημερα,υπανθημιζω οτι οι τρεις πρωτοι που θα απαντησουν σωστα κερδιζουν απο 10 ευρω εκαστος.




Θα ηθελα δε να σημειωσω οτι τον διαγωνισμο τον ανεβασα για να δω την συμμετοχη σας στην σελιδα,για οτιδηποτε αποριες,ερωτησεις,παρατηρησεις μπορειτε να εποικινωνησετε στελνωντας μου εμαιλ,στην διευθηνση οπου βλεπετε στην κεφαλιδα.

Ακομα θα ηθελα να σας υπενθημισω οτι μεγαλη σημασια στο στοιχημα εχει και το που παιζουμε,δηλ. με τι γκανιοτα παιζουμε,εκτος με το οτι ο σεβασμος ειναι δεδομενος,και εννοω αξιοπιστια στις πληρωμες,γρηγορο σερβις και γραπτο και τηλεφωνικο,μεγαλη γκαμα πρωταθληματων,και ολα τα ειδη στοιχηματισμου οπου αφορουν ενα στοιχηματικο γεγονος.Ολα αυτα φωτογραφιζουν και επικυρωνουν για το πως λειτουργει μια μεγαλη εταιρια.Κοιταξτε την σελιδα,και θα δειτε αν και τις περισσοτερες τις γνωριζετε,οσες εταιριες ειναι αυτην την στιγμη οτι καλυτερο κυκλοφορει.Εγω προσωπικα εχω λογαριασμο σε ολες αυτες εδω και αρκετο καιρο,και ετσι μπορω και κανω παιχνιδι και μετις τιμες(εξηγω σε καποιο αρθρο κοιταξε αρθρα).Πριν δυο ημερες προσθεσα στην παρεα μας και την INTERWETTEN οπου ηταν η πρωτη μου εταιρια οπου ανοιξα λογαριασμο και αυτο ηταν το 1994,εχοντας 4 χρονια λειτουργια στον χωρο.Απο τοτε συνεχιζω να συνεργαζομε και ουδεποτε υπηρξε καποιο προβλημα.Οσες εταιριες βλεπετε εδω ειναι εγκυροτατες και μπορειτε διχως φοβο και ανασφαλειες να κλικαρετε σε καποιο μπαννερ να ανοιξετε λογαριασμο και να ξεκινησετε η να κανετε παιχνιδι, η να συγκρινετε αποδοσεις με καποια οπου δεν βρισκεται εδω,θα δειτε διαφορες.Συντομα θα κανω μια αναλυση για καθε μια ξεχωρηστα, για να σας βοηθησω περισσοτερο.Ακομα κοιταξτε δεξια πανω απο τους αναγνωστες,θα δειτε ενα Μπαννερ της MONEYBOOKERS,η οποια λειτουργει σαν ηλεκτρονικο πορτοφολι.Μπορειτε να εγγραφειτε και να κανετε τις συναλλαγες σας με οποιαδηποτε εταιρια μεσω αυτης,(συνεργαζετε με ολες) διχως να εχετε καποια αμφιβολια για την χρηση της πιστωτικης, η αναληπτικη σας καρτα.

Σημερα εχει παλι μεγαλο προγραμα και παρα πολλους αγωνες,ετσι θα κινηθω οπως και εχτες δηλ. παιχνιδι με ζωνες,μεσημερακι θα ανεβουν οι πρωτες προτασεις.

 
https://www.moneybookers.com/app/?rid=8852567