100€ Bonus Εγγραφής

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

Μεγαλο ταμειο σημερα κυριοι....----------->



Δεν θριαμβολογω,αλλα δεν μπορω και να κρυψω την ικανοποιηση μου!!! Αν και λιγο με χαλασε η BRONDBY καθως αν και προηγηθηκε στο 2ο ημ. ισοφαριστηκε,δεν μπορεσε να παρει την νικη και να μας χαρισει ενα ακομα δυνατο παρολι.Anyway, προχωραμε μην ειμαστε και πλεονεκτες η σελιδα εγραψε 12 στα 16 με καλες αποδοσεις.Πιστευω οσοι ακολουθησαν εστω και ελαχιστα να πηγατε καλα,και να πληρωθηκατε οπως και το ταμειο .Αν και ελαχιστα, εβγαλε την χασουρα και ειναι οριακα στο + συν.Λιγο ελειψε για το απολυτο,αλλα να ειστε σιγουροι οτι εδω θα το δειτε.

Μην αμελειτε να κανετε εγγραφη σε οποια εταιριa διαλεξετε στα BANNER της σελιδας.Κανετε ΚΛΙΚ/ΕΓΓΡΑΦΗ και θα δειτε τεραστιες διαφορες με οποια ΜΠΟΥΚΙΑ δεν ειναι εδω.Ειναι οτι πιο ΤΟΠ υπαρχει στην συγκεκριμενη χρονικη στιγμη.Εδω θα βρειτε μονο τους ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ.Μια και ειναι καινουρια η σελιδα,θα καταλαβετε με τον καιρο.Θα δειτε τεραστιες διαφορες,και συγκριτικα με τον οπαπ,ουτε λογος να γινεται.
Globetsport

Η GLOBET, απο σημερα θα εχει την θεση της στην σελιδα μας.Απο τις κορυφαιες και πιο αξιοπιστες στον χωρο,με πολυετη πειρα,και πολυ γρηγορη στις πληρωμες.Να ξερετε οτι ολα τα GOAL/GOAL που βλεπετε στις προτασεις μου εχουν παιχτει σε αυτη σε πολυ αξιολογες αποδοσεις.Κανετε ΚΛΙΚ/ΕΓΓΡΑΦΗ στο μπαννερ,και μια δοκιμη θα σας πεισει.

Τα λεμε αυριο,να περνατε και να ειστε καλα.

 
https://www.moneybookers.com/app/?rid=8852567